+45 89 87 56 07

Velkommen til Royal Brinkman


Royal Brinkman er leverandør, installatør og konsulent for den professionelle gartneribranche. Royal Brinkman er den online platform til professionelle gartnerier. Vi forsyner vores kunder med gartneriprodukter, viden og personlig rådgivning. Er du nysgerrig efter, hvordan vi gør det? Klik på de forskellige emner og læs mere! 

bliv kunde

 


Temaer

Royal Brinkman er en verdensomspændende specialist inden for syv temaer, som dækker alle processer i forbindelse med dyrkning. Dette er sådan, vi tjener vores kunder i hele dyrkningsprocessen. Klik på et af de syv temaer nedenfor og oplev vores komplette produktprogram. Royal Brinkman er en verdensomspændende specialist inden for syv temaer, som dækker alle processer i forbindelse med dyrkning. Dette er sådan, vi tjener vores kunder i hele dyrkningsprocessen. Klik på et af de syv temaer nedenfor og oplev vores komplette produktprogram.
 

                          

 

                 

 


Specialister

Hvert produkttema har et team af erfarne og entusiastiske specialister med dybtgående viden. Ved at kombinere denne viden kan vi altid give dig komplet rådgivning! Du kan kontakte vores specialister med alle dine spørgsmål vedrørende dyrkning, virksomhedsprocesser og tekniske spørgsmål.

» oplev mere CTA


Our clients

See the stories of our clients and their experiences with Royal Brinkman. 

 

Nursery Meeslouwer Potteplanteskole Zeelenberg Windset Farms
Nursery Meeslouwer Potteplanteskole Zeelenberg Windset Farms
”Først kom vi med vore egne ideer. Royal Brinkmans designere havde fantastiske ideer”. John: ”Vi har arbejdet med Priva udstyr før, og det er sædvanligvis Royal Brinkman, der installerer. ”Vi oplevede faktisk ingen negative virkninger overhovedet ved at bruge Twinhook. Det er en sikker og effektiv løsning.”
 

 

 
Anthura Van Os Roses Redstar
Anthura Van Os Roses Redstar
”Webshoppen er et praktisk redskab. Til at få et bedre overblik over forbruget pr. lokation og til at sammenligne lokationerne.” Henk van Os var i stand til at styre populationen af uldlus ved at bruge den insektædende bille Cryptolaemus. RedStar har brugt den innovative FlexTruss suport løsning på deres virksomhed i Oostvoorne i Holland.

 


Spørgsmål

Spørgsmål? Kontakt venligst Stevie de le Cluse.