+45 89 87 56 07

Flexxomat TT (transport + tunnel)

Pris per styk.
false
DKK 3.678,00
Excl. VAT
95842424
Mængde :
Læg i varekurven

Forebyggende hygiejneløsning til transport af køretøjer og personer.

Flexxomat desinficeringsmåtte er den forebyggende hygiejneløsning til passagertransport og transport af køretøjer i fødevareindustrien, drivhuse, landbrug og laboratorier.

Kvalitetsstyringssystemer
I forbindelse med kvalitetsstyringssystemer, så som HACCP, BRC, IFS, GSPP og ISO22000 højrisikopleje og højrisikoområder, så som produktionsfaciliteter og avlere er bedre beskyttet mod indføring af mikroorganismer og mulige konsekvenser. Flexxomat T og P er unikke og kan benyttes til forskellige typer transport og flytning af personer. Takket være måtternes innovative design og patenterede forstærkning, skal de ikke fastgøres til underlaget.

- Flexxomat P eller T (kun velegnet til manuel fyldning)
- Afstivningsplader hindrer dem i at rulle
- Leveres i standardstørrelser
- Specialstørrelser på bestilling

Spar arbejdsløn
For at spare arbejdsløn og undgå at løbe tør for Flexomatts kan man forsyne måtterne med en tunnel. Tunnelen betyder, at måtterne kan genbruges med et automatisk påfyldningssystem. Med en peristaltisk pumpe eller en venturipumpe.

Automatisk påfyldningssystem (to typer)
Flexxopump: Autopåfyldningssystem med en slangepumpe (med timer). Dette setup kræver en beholder med færdigblandede vkasser. Flexxopumpen transporterer de blandede vkasser direkte til flexxomat uden brug af vand fra hovedvandforsyningen. Tunnelen i flexxomat sørger for, at vkasserne bliver fordelt jævnt på flexxomat-måtten. Flexxoturi: Autopåfyldningssystem med venturipumpe (med timer). Dette setup kræver vandforsyning fra hovedledningen og en dåse kemikaliekoncentrat. Flexxoturi bruge sugning og tryk fra hovedvandledningen til tilsætning af kemikalier til vandet fra hovedforsyningen, før det transporteres til flexxomat. Tunnelen i flexxomat sørger for, at vkasserne fordeles ligeligt på flexxomat.

Fordele ved autofill
- Spar arbejdskraft
- Forhindrer, at måtterne tørrer ud
- Decentralt system, der benytter Flexxopump og Flexxoturi
- Centralt fordelingssystem kan leveres på bestilling

Flexxolutions bygger på mange års erfaring i design, produktion og installation af industriprodukter. Flexxolutions undertitel ”Engineered Flexible Products”, indikerer, at de er fokuseret på kundespecifikke produkter, fremstillet af kvalitetsstoffer. Men fleksibilitet handler også om den måde, hvorpå de reagerer på behov som organisation og på kundernes behov. Hurtig respons på markedsimpulser hænger sammen med vores evne til innovation og høj produktkvalitet.

Yderligere oplysninger
Ønskes yderligere oplysninger eller andre gartneriprodukter, kontakt venligst den lokale Royal Brinkman områdechef eller bed om et tilbud på.

+31 174 - 446 100.
www.brinkman.com

Anmeldelser Skriv din anmeldelse!

Powered by Lightspeed