+45 89 87 56 07

Flexxomat T (transport)

Pris per styk.
false
DKK 3.355,00
Excl. VAT
95842415
Mængde :
Læg i varekurven

Præventive hygiejneløsninger til transport af køretøjer og personer.

Flexxomat desinfektionsmåtte er den præventive hygiejneløsning for passager- og kørende trafik i fødevareindustrien, drivhuse, landbrug og laboratorier.

Kvalitetsstyringssystemer
I forbindelse med kvalitetsstyringssystemer, så som HACCP, BRC, IFS, GSPP og ISO22000 højrisikopleje og højrisikoområder, så som produktionsfaciliteter og avlere er bedre beskyttet mod indføring af mikroorganismer og mulige konsekvenser. Flexxomat T og P er unikke og kan benyttes til forskellige typer transport og flytning af personer. Takket være måtternes innovative design og patenterede forstærkning, skal de ikke fastgøres til underlaget.

- Flexxomat P eller T (kun velegnet til manuel fyldning)
- Absorberende kerne med membranfunktion til hindring af stærk vkassefordampning
- Afstivningsplader hindrer dem i at rulle
- Leveres i standardstørrelser
- Specialstørrelser på bestilling

Spar arbejdsløn
For at spare arbejdsløn og undgå at løbe tør for Flexomatts, kan man forsyne måtterne med en tunnel.


Tunnelen betyder, at måtterne kan genbruges med et automatisk påfyldningssystem. Tunnelen betyder, at måtterne kan genbruges med et automatisk påfyldningssystem. Flexxolutions undertitel ”Engineered Flexible Products”, indikerer, at de er fokuseret på kundespecifikke produkter, fremstillet af kvalitetsstoffer. Men fleksibilitet handler også om den måde, hvorpå de reagerer på behov som organisation og på kundernes behov. Hurtig respons på markedsimpulser hænger sammen med vores evne til innovation og høj produktkvalitet.

Yderligere oplysninger
Ønskes yderligere oplysninger eller andre gartneriprodukter, kontakt venligst den lokale Royal Brinkman områdechef eller bed om et tilbud på.

+31 174 - 446 100.
www.brinkman.com

Anmeldelser Skriv din anmeldelse!