+45 89 87 56 07

D-Gree (495L/palle) 15 L

Brand :
Pris per styk.
false
DKK 864,00
Excl. VAT
95843405
Mængde :
Læg i varekurven

D-GREE er vandtæt diffusåen overfladebehandling, der giver maksimalt diffust lys og maksimal transmission af vækstlys (PAR). D-GREE er specialdesignet til glas, plastfilm, polykarbonat og akryl. D-GREE er meget slidstærkt, og alligevel nem at fjerne med Removit. D-GREE indeholder særligt udviklede pigmenter, der lader maksimal mængde vækstlys (PAR) igennem, mens varmestråling reflekteres.

Brugsanvisning:
Kom indholdet i spanden i rent vand, og rør rundt. Brug en tilstrækkelig mængde sprøjtevkasse til at fordele D-GREE med. Mængden   af sprøjtevkasse afhænger til dels af den anvendte sprøjtemetode. En vejledende mængde sprøjtevkasse til maskinel påføring er 1200 til 1400 liter pr. hektar og 1500 til 1700 liter ved manuel påføring. Vi anbefaler, at der til stadighed eller jævnligt røres i opløsningen under påføringen. Kom D-GREE på en ren og tør flade i tørvejr.

Spande per ha Afskærmning PAR +/- Afskærmning NIR +/- (heat) %HAZE (diffusivitet) +/- Holdbarhed(uger) +/- Vejrstabilt
1315-20 %50%93%16-20Maksimum

 

Holdbarhed er målt under gennemsnitlige europæiske vejrforhold. Ekstreme vejrforhold kan påvirke værdierne i denne tabel. Ved manuel påføring anbefaler vi: 17 spande / hektar på grund af tab af sprøjtevkasse. Procentangivelserne er baseret på målinger foretaget af Wageningen University (WUR).

Fjernelse:
Efter sæsonen kan D-GREE fjernes med Removit hurtigt, nemt og ansvarligt.

Forsigtig:
Brug ikke D-GREE i kombination med andre afskærmningsprodukter. Pas på, at produktet ikke kommer i vandbassinet under påføring eller fjernelse. Opbevares frostfrit.

Miljø:
D-GREE indeholder ingen miljøskadelige ingredienser og overholder hollandsk affaldslovgivning.

Anmeldelser Skriv din anmeldelse!