+45 89 87 56 07

D-FUSE Extra (495 L/palle) 15 L

Brand :
Pris per styk.
false
DKK 797,00
Excl. VAT
95843414
Mængde :
Læg i varekurven

D-FUSE til blomsterdyrkning er en vejrbestandig spredningsbelægning, der giver maksimal spredning af lys og optimalt vækstlys (PAR).

D-FUSE til blomsterdyrkning er specifikt designet til glas, plastfolie, polykarbonat og akryl. D-FUSE til blomsterdyrkning er meget slidresistent, men nem at fjerne med Removit. D-FUSE til blomsterdyrkning indeholder specielt udviklede pigmenter, der maksimerer lysspredning og giver optimal vækstlysindfald (PAR).

Hvorfor er D-FUSE perfekt til din afgrøde?
Graden af lysspredning udtrykkes i såkaldt disfaktor. Dis 10 % repræsenterer en lav spredning af lys og 80 % en høj spredningsgrad. D-FUSE er designet til at skabe lys med en optimal disfaktor i drivhuset. Dette resulterer i, at lyser trænger dybere ind i afgrøden. En afgrøde under glas, der ikke er belagt, vil have meget mere skygge dybere ind i afgrøden. Drivhuse, der er belagt med D-FUSE, vil have mere lys i midten og bunden af afgrøden. Takket være dette sker fotosyntesen i bladende i de midterste og nederste dele af planten. Dette resulterer i bedre kvalitet og maksimal vækst.

Brugsanvisninger:
Tilsæt indholdet i spanden til rent vand under omrøring. Brug tilstrækkeligt meget sprøjtevæske for jævnt at fordele D-FUSE til blomsterdyrkning. Mængden af sprøjtevæske afhænger delvist af den anvendte sprøjtemetode. En vejledende mængde sprøjtevæske til maskinpåføring er 1.200 til 1.400 liter per hektar, og 1.500 til 1.700 liter per hektar ved manuel påføring. Vi anbefaler konstant eller regelmæssig omrøring af midlet under påføring. Påfør D-FUSE til blomsterdyrkning på et rent og tørt underlag i tørt vejr.

Spande per hektar Skygge PAR +/- % DIS (spredningsevne) +/- Levetid (uger) +/- Vejrbestandighed
13 10-15% 95% 16-20  maksimum

 

 

Levetiden måles under gennemsnitlige europæiske vejrforhold. Ekstreme vejrforhold kan have en mindre indflydelse på værdierne i tabellen. Ved påføring med hånden anbefaler vi: 17 spande/hektar pga. tab af sprøjtevæske. Procenter er baseret på målinger foretaget af Wageningen Universitet (WUR).

Afmontering:
Efter sæsonen kan D-FUSE til blomsterdyrkning fjernes hurtigt, nemt og på ansvarlig vis med Removit.

Forsigtig:
Brug ikke D-FUSE til blomsterdyrkning sammen med andre afskærmningsprodukter. Sørg for at produktet ikke trænger ind i bassinet under anvendelse og afmontering. Opbevares frostfrit.

Miljø:
D-FUSE til blomsterdyrkning indeholder ingen miljøskadelige stoffer og opfylder den hollandske bekendtgørelse om beskyttelse mod affald.

Anmeldelser Skriv din anmeldelse!