+45 89 87 56 07

Få den bedst mulige præsentation med den korrekte pose

Blomster- og planteposerBlomster- og planteposer findes ikke bare i mange versioner og størrelser, men også i flere materialer. Hver plantetype har forskellige behov, og det er derfor vigtigt, at vælge den pose der passer til disse behov og det, du har brug for. Vi vil meget gerne give dig gode råd.

CPP
Royal Brinkman tilbyder poser i to slags materialer. Det ene materiale er CPP. Materialet er strækbart, brugervenligt og kan nemt fjernes. Det bruges mest ved stivere planter såsom Chrysantemum. CPP fås i forskellige tykkelser. Tallet efter materialetypen viser tykkelsen i μm.

OPP
Det andet materiale er OPP. Dette materiale er stivere end CPP. Det giver den bedst mulige præsentation og tager sig derfor bedre ud. OPP passer bedst til mere bøjelige planter såsom orkideer. OPP findes også i forskellige tykkelser. Tallet efter materialetypen viser tykkelsen i μm.

En CPP og OPP kombination
Det er også muligt at kombinere CPP og OPP. De bedste egenskaber fra begge materialer kombineres på denne måde - med CPPs strækbarhed, men med OPPs robusthed. Denne kombination bruges mest til liljer.

Andre valgmuligheder
Foruden materialevalget kan du også vælge f.eks. lufthuller, ophængshuller, lukket bund og lukning foroven. Med disse valgmuligheder, gives planterne bedre forhold under transporten og derved længere holdbarhed. Det er også muligt at få dit eget design trykt på poserne. Royal Brinkmans tegnestue tager sig af hele processen. Fra design til print.


Yderligere oplysninger om poser

Ønsker du yderligere oplysninger om de forskellige valgmuligheder eller for rådgivning om designmuligheder uden forpligtelse? Så kontakt vores produktspecialist Gerard Wessteijn.

 


Har du spørgsmål, skal du bruge flere informationer, eller ønsker du at få et tilbud? Udfyld formularen herunder for at kontakte Royal Brinkmans produktspecialister. På arbejdsdage svarer vi inden for 24 timer.