+45 89 87 56 07

Bladknivholder (til genanvendelig kniv).

Pris per styk.
false
DKK 291,00
Excl. VAT
95843681
Mængde :
Læg i varekurven

Hurtig, sikker og nem beskæring af blade

Specifikationer:
- Nem og hurtig skiftning og udskiftning af knive 
- Hygiejnisk og nem at desinficere
- Ingen skade på planter og frugter på grund af frugtbeskytteren
- Knivene er nemme at slibe
- Præcise og nøjagtige rene snit
- Kan også betjenes af mindre erfarne eller dygtige personer

Brinkmans nyeste bladknivholder er løsningen, når der skal beskæres blade. Fra nu af kan du lave præcise og nøjagtige snit med et klart og rent sår. Dette reducerer risikoen for sygdomme (så som botrytis).

Brinkmans holder til bladknive gør det nemt og hurtigt at beskære blade, selv om bladstilkene er lidt tykke. Håndtaget på knivholderen har næsten samme facon som bladkniven, og er så tynd som muligt, så grebet bliver optimalt.

Den del, af knivholderen, der skydes frem, den såkaldte ”frugtbeskytter”, har en blød og fleksibel beskyttelseshætte, som giver optimal beskyttelse mod skade på plante og frugt. Med knivholderen er det meget nemt og hurtigt at udskifte kniven. Ved hyppig udskiftning af kniven kan spredning af sygdomme undgås.

Efter brug kan kniven desinficeres, slibes og genbruges.

Yderligere information
Ønskes yderligere oplysninger eller andre gartneriprodukter, kontakt venligst den lokale Royal Brinkman områdechef eller kontakte Royal Brinkman International royal@brinkman.com, T. +31 174 - 446 100. Der kan også indhentes yderligere oplysninger på www.brinkman.com

Anmeldelser Skriv din anmeldelse!

Powered by Lightspeed