+45 89 87 56 07

Bladknivholder (til engangskniv)

Pris per styk.
false
DKK 259,00
Excl. VAT
95843687
Mængde :
Læg i varekurven

Hurtig, sikker og nem beskæring af blade

Specifikationer:
- Nem og hurtig skiftning og udskiftning af knive&nbsp
- Hygiejnisk og nem at desinficere
- Ingen skade på planter og frugter på grund af frugtbeskytteren
- Knivene er nemme at slibe
- Præcise og nøjagtige rene snit
- Kan også betjenes af mindre erfarne eller dygtige personer

Brinkmans nyeste bladknivholder er løsningen, når der skal beskæres blade. Fra nu af kan du lave præcise og nøjagtige snit med et klart og rent sår. Dette reducerer risikoen for sygdomme (så som botrytis).

Brinkmans holder til bladknive gør det nemt og hurtigt at beskære blade, selv om bladstilkene er lidt tykke. Håndtaget på knivholderen har næsten samme facon som bladkniven, og er så tynd som muligt, så grebet bliver optimalt.

Den del, af knivholderen, der skydes frem, den såkaldte ”frugtbeskytter”, har er blød og fleksibel beskyttelseshætte, som giver optimal beskyttelse mod skade på plante og frugt.&nbspMed knivholderen er det meget nemt og hurtigt at udskifte kniven. Ved hyppig udskiftning af kniven kan spredning af sygdomme undgås.

Vare Varenummer.
Bladkniv rund 40 mm 342520573
Ekstra beskyttelseshætter 351000414
Knivholdersæt 351000395

 

 

 

Yderligere information:
For yderligere information eller andre gartneriprodukter, bedes du kontakte din Royal Brinkman områdechef eller kontakt Royal Brinkman International royal@brinkman.com, T. +31 174 - 446 100. Der kan også indhentes yderligere oplysninger på www.brinkman.com

Anmeldelser Skriv din anmeldelse!